217- avslutningsmiddag

2013-06-13 / 22:44:25 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Hej! Ville bara uppdatera lite. Tyvärr så vart jag tvungen att lämna tillbaka min dator så har inget photoshop längre så bilderna är inte alls lika fina som dom skulle kunna vara. De har inte rätt storlek för att se så bra ut som dom verkligen gör i verkligen heten osv... Men men. jag har idag alltså vart på mion avslutningsmiddag och det var jättekul!! 
Fler bilder kommer, men ska instalera photoshop på min nya dator först så det blir bra kvalité på de andra!! Kram

216- återigen träning

2013-06-03 / 20:42:00 / / 0 kommentarer

Sitter här återigen efter träning och väntar på bussen. När jag kommer hem väntas mat och massa plugg.. Haha, fast just det, har ju inga!! Så himla gött att åka hem utan att ha läxor att göra!!
Här är även en halvkass bild på byxorna jag köpte i lördags, gick endast på 150 kronor och dom är såååå sköna!
Hörs sen, puss


215- första juni

2013-06-01 / 20:45:47 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Vaknade denna dag bredvid Hanna hemma hos henne. Efter frukosten gick vi ni till arenan för att träna handboll i ca två och en halv timma samt äta mat med alla som var med och tränade. Efter det åkte jag hem, duschade, och tog första bästa buss till Lovisa. 
Väl där bestämde vi att vi skulle in till stan då jag ville köpa en bikini, tyvärr stängde den butiken tidigt så vi gick in på Comerce istället. Så nu har jag och Lovisa blivit ett klädesplagg var rikare.
Nu har vi käkat hemma hos Lovisa i sommarvärmen och snart ska vi kolla på Indiana Jones! 
puss
 

RSS 2.0